Търговско оборудване

ПАК ДИЗАЙН е специализирана фирма, която проектира, доставя и монтира иновативно търговско оборудване за магазини. Нашите дизайнери ще се погрижат за пространственото оформление на Вашите търговски площи, като подберат елегантни и модерни комбинации, които ще направят магазина Ви функционален, красив и единствен по рода си. Отличава ни стремежът към използване на разнообразни технологии за обработка на материалите и използване на нестандартни форми. Ние търсим атрактивни и неочаквани съчетания, които привличат клиентите Ви, карат ги да се чувстват комфортно в магазина Ви и да се връщат отново в него.

Работим с разнообразни комбинации от материали – ламинирано МДФ и ПДЧ, плотове от технически камък, термо плотове с HPL покритие, алуминий, стомана и други. За да постигнем запомнящи се резултати и уникален интериор използваме множество техники за обработка.

Търговско оборудване от ново поколение

На нас разчитате за детайлно и внимателно проектиране, висококачествено изпълнение на заданието, интелигентно интегриране на избраното търговско оборудване и съобразяване на всички специфики в конкретната среда. Така получаваме функционален, модерен интериор, в който клиентите Ви се чувстват специални. Нашата цел е да популяризираме Вашия бранд, да изградим пространство, в което стоките Ви са представени по най-добрия и атрактивен начин. За нас е важно визията на магазина Ви да бъде Вашата безупречна и силна реклама, за да се развива бизнесът Ви с темповете, които желаете.

Проекти Търговско оборудване