За нас

ПАК ДИЗАЙН е специализирана компания за проектиране, изработка и монтаж на вътрешна и външна реклама, търговско оборудване и комплексни решения за бензиностанции и продуктови изделия.

Предмет на дейност

Качеството – първостепенна цел

ПАК Дизайн е водеща българска компания, която работи в сферата на проектирането, производството, монтажа на външна реклама, както и в областта на екстериорното и интериорното обзавеждане, с акцент върху мащабни, многопластови проекти.

Стремежът ни към внедряването на иновативни технологии, дългият ни опит и професионалистите, на които разчитаме, ни подтикнаха да се разрастваме, да разширяваме  портфолиото от услуги, което предлагаме, за да се превърнем в надежден и ценен партньор на българския бизнес.

Компанията разполага със собствена високотехнологична база. Това предимство ни позволява гъвкавост при ценообразуването и контрол над  всички процеси по проектиране и изработване на нашите продукти. За нас качеството е първостепенна цел, затова залагаме на модерните машини на утвърдени производители и първокласни материали, с които постигаме съвършен краен продукт и кратки производствени срокове.

Кой ни се довери

През годините затворихме цикъла на услуги – от първоначален анализ, проектиране, изработка до доставка, монтаж и гаранционно и следгаранционно обслужване. Така постигнахме абсолютен контрол на качеството и изградихме дългогодишни коректни партньорства с нашите клиенти, които се основават на взаимно доверие и висок професионализъм и отговорност на екипа ни.

Довериха ни се компании с лидерски позиции в чужбина и страната, защото доказахме, че успешно изпълняваме професионални предизвикателства, сложни и нетипични проекти и намираме оптимални решения.

Мисия

Нашата мисия е да засилим популярността и видимостта на Вашия бранд, да изградим  запомнящ и отличаващ се продукт.

Видео

Защо да изберете услугите ни

Модерно оборудване

Базата ни е оборудвана с последно поколение машини

Изпълняваме малки и обемни поръчки

Реализираме мащабни и дългосрочни проекти.

Конкурентни цени

Предлагаме гъвкавост и индивидуални оферти спрямо обема на свършената работа.

Кратки срокове за изпълнение

Големият ни производствен капацитет и опитните ни служители ни позволяват да работим в максимално кратки срокове.

Високо качество на работа

Ние не правим компромис с артикулите, които произвеждаме.

Собствен дизайнерски отдел

Дизайнерите ни имат дълъг опит в проектирането и изработването на чертежи и 3D модели на продуктите.

Изпълняваме нестандартни поръчки

Иновативното оборудване ни позволява да приемаме и изработваме всякакви нестандартни елементи.